Ова е демо продавница. Ниту една нарачка нема да се исполни.

Ски панталони

Ски панталони

Панталоните за скијање се еден од најважните делови од скијачката опрема, заедно со јакните за скијање. При нивно купување е исклучително важно да се внимава на следните работи: квалитетот на материјалот, карактеристиките на материјалот, дизајнот, дебелината и флексибилноста.

Вашите панталони за скијање мора да бидат водоотпорни, изработени од цврст материјал кој дише и не ја задржува влагата што ја испушта вашето тело. Материјалот мора да биде цврст и издржлив, бидејќи скијањето е активност која вклучува голем број падови. Од друга страна, панталоните за скијање мора да бидат од цврст материјал бидејќи тие не се опрема што се купува секоја сезона. Опремата за скијање воопшто не е евтина, затоа внимавајте каде ја купувате и каков е квалитетот. Покрај тоа, многу е важно вашите панталони за скијање добро да ви стојат. Тие можат значително да влијаат на вашиот изглед на патеката, поради што нивниот дизајн е еден од клучните критериуми при купувањето.

Beosport ви нуди совршени модели за секоја скијачка сезона. Доверете ја вашата безбедност и сигурност на патеката на брендовите: Spyder, O'Neill, Roxy, Quiksilver.

Филтри
Филтрирај по

Продукти 49-52 од 52

Page
по страна
Постави растечки
  1. Kjus FormulaKjus Formula
    • 35%
    Kjus Formula
    As low as 18.714 ден Regular Price 28.790 ден
  2. Kjus FormulaKjus Formula
    • 40%
    Kjus Formula
    As low as 17.274 ден Regular Price 28.790 ден
  3. Kjus Formula CitricKjus Formula Citric
    • 35%
    Kjus Formula Citric
    As low as 18.714 ден Regular Price 28.790 ден
  4. O'Neill BlessedO'Neill Blessed
    • 45%
    O'Neill Blessed
    As low as 4.835 ден Regular Price 8.790 ден

Продукти 49-52 од 52

Page
по страна
Постави растечки